Онлайн курсове, управлявани от вас

Онлайн курсове, управлявани от вас

Контипсо каталог предлага възможност за модерно интерактивно обучение, взаимодействащо с обучаемия, подпомагано от преподавател и достъпно в максимално удобен вид от различни устройства.

Виж демо

Защо да използвате Contipso Catalog?

Интерактивни курсове

Oнлайн съдържание, подготвено да се адаптира спрямо вашите действия, индивидуално темпо на учене и потребност от различни нива на детайлност.

Не просто мултимедийни курсове, а обучения, които си взаимодействат, чрез интерактивно съдържание, казуси, игри и въпроси.

Интерактивни курсове
Висококачествено потребителско преживяване

Висококачествено потребителско преживяване

Интерфейс и обучително съдържание, изцяло съобразени с устройството, от което се обучавате. Получавате максимално удобна визия на десктоп, таблет или мобилен телефон. Авторите на курсове, изграждани чрез Contipso Author, имат възможност да осигурят на потребителя адаптивен дизайн и доставка на обучителното съдържание по възможно най-удобния за конкретното устройство начин.

Подпомагане от преподавател

Курсове, в които имате възможност да комуникирате с преподавателя. Да задавате въпроси, да предавате проекти, както и да обсъждате интересни за вас теми. В курсовете с фиксиран график работите в малки групи, което позволява по-качествено обслужване от преподавателя.

Подпомагане от преподавател
Обучение по всяко време

Обучение по всяко време

Платформата е достъпна 24/7 и вие имате възможност да се обучавате във всеки удобен за вас момент. Обучавате се със собствено темпо, тогава когато имате време или сте в най-добро състояние за натрупване на знания.

Качество, оценено от Вас

Всеки student има възможност да оцени реално предоставените знания, спрямо обещаните. По този начин се грижим представянето на курсовете в максимална степен да отговаря на реално получавания продукт и услуга. В детайли може да бъде оценена както общата оценка за качеството на курса, така и подробно оценяване на обещаните от автора знания, умения и компетенции.

Качество, оценено от Вас
Социално обучение

Социално обучение

Всички записани обучаеми създават общност от интересуващи се от темата на дадения курс обучаеми, които си взаимодействат, подпомагат и насърчават.

Вашият курс се превръща в активен форум.

Всеки един от обучаемите за всеки от курсовете има възможност да се включи в онлайн обществото на курса, като по този начин, дори и след завършване има достъп актуални обсъждания, въпроси и комуникация между всички записани някога обучаеми.

Изграждането на общност от потребители със сходни интереси е изключително важен елемент от процеса на обучение.

Обучение от всяко място

Ние знаем, че трудно може да намерите време за продължително време пред компютъра, затова подготвихме нашата платформа, така че тя да бъде достъпна на всяко ваше устройство, където и да се намирате.

Обучение от всяко място
Сертификат

Сертификат

Всеки обучаем получава сертификат при завършване на обучението, който да удостовери участието, преминаването или успешното завършване.

Горе
contipso